Openingstijden:

Wo t/m Za v.a. 10.00 uur.

Zo v.a. 12:00 uur

Proef het Bourgondische
Leven

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0222 760 036. Indien u een reservering wilt maken kan dat hier.

Kom je ons team versterken?

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan en ben je flexibel inzetbaar? In onze brasserie zijn wij op zoek naar enthousiaste bedienings- en keukenmedewerkers die ons gezellige team komen versterken. Voor in de weekenden en/of schoolvakanties, werktijden zijn bespreekbaar. We zijn een erkend leerbedrijf voor zowel bediening als keuken, dus je kunt hier ook terecht voor een stage. 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact op via 0222-760036 of mail naar info@deconinckvanpoolen.nl Gewoon komen binnenlopen mag natuurlijk ook! 

Veel gestelde vragen

Ik ben vegetariër, kan ik bij jullie terecht?

Wij hebben voor ieder wat wils, dus ook voor vegetariërs. Bekijk het online menu voor vegetarische gerechten. Neem gerust contact met ons op bij vragen, we helpen u graag verder.

Contactformulier

Invalid Input
Invalid Input

Locatie & Parkeren

We zijn te vinden tegenover Mantje Texel (ingang Binnenburg) in hartje centrum van Den Burg. Parkeren kan bij de parkeerplaats Vogelenzang bij de Jumbo.

Image